divendres, 24 de febrer del 2017

Divendres 24 febrer

En el dia de avui, en primer lloc hem entrat en la pagina http://labs.tineye.com per a buscar imatges segons el filtre de color que hem escollit. Una vegada elegida la imatge, hem fet una impressió de pantalla per a després dur-la al programa "Paint" i retallar sols la imatge, que es el que ens interessava. Fet açò hem obert un nou document de "Paint" per a pegar la imatge retallada. Ja per últim hem realitzat una entrada en el blog amb l'etiqueta "recurs" penjant la imatge obtinguda.

En segon lloc, hem anat al cercador de google amb imatges, per a buscar imatges semblants a la que nosaltres fiquem al cercador. En el meu cas ha sigut la imatge "nenúfars" i aquest ha sigut el resultat.

Una vegada finalitzat açò, hem creat un qüestionari per als alumnes a través de google drive. Aquest conté 10 preguntes amb 4 possibles respostes dels alumnes. A més, hem cercat dos pagines web i un vídeo al YouTube per a que els alumnes busquen la informació a aquests llocs i puguen completar el qüestionari.
El títol del meu qüestionari era: Monuments de països Europeus.
Una vegada acabat el qüestionari, l'hem enviat a 5 companys de classe per a que el completen.
Enllaç del qüestionari.
https://docs.google.com/forms/d/1iwTq_lPyep1g7zMbexh5J1xFGCAvNSpCR_m9sDySoGs/edit?usp=drive_web

Imatges visualment semblants

A través d'aquesta imatge d'uns nenúfars, l'hem utilitzada per a ficar-la al buscador de imatges de google i trobar imagens semblants a aquesta. El resultat ha sigut aquest de baix.

Imatges semblants per colors

Amb la pàgina web labs.tineye.com hem realitzat una busca filtrada per colors, en aquest cas els colors han sigut el taronja, el blanc i el negre. Aquest ha sigut el resultat

dimecres, 8 de febrer del 2017

dimecres 8 de febrer

Avuí hem vist la presentació d'un power point enfocat a les xarxes socials, anomenat: "Aprenentatge en xarxa i en la xarxa Fitxer ". En aquesta presentacio hem conegut diverses xarxes socials relacionades amb l'educació, tambe hem vist el primer ordinador que va apareixer i per últim hem vist un video on comentava l'història i l'.Origen d'Internet
Després, hem seguit editant el nostre blog, realitzant diverses modificacions com:
1. Hem creat una llicència a través de la web creative commons.
2.Hem afegits alguns gadgets com: etiquetes, informació personal, archius del blog, llistat dels blogs dels companys de clase y per últim una imatge.

Divendres 3 de febrer

El divendres 3 de febrer, vam aprendre a com crear un blog, a través de la plataforma de google "blogger". Atenent un tutorial en youtube,vam veure pas a pas com crearlo, a més de diverses técniques com per exemple; com dissenyar el blog, com realitzar entrades al nostre blog, com incrustar un video...
Ja per últim, crearem una nova entrada on adjuntavem un document on ens explicava que era un portafoli electronic  i com s'utilitzava.

divendres, 3 de febrer del 2017

Portafolio electronico

Presentacion realizada por

Tutorial de blogger

Video que explica com crear un blog en blogger.


Presentació


Este blog té com a finalitat la presentació dels diferents treballs que es duran a terme en l'assignatura de Programari i maquinari.